Telefon : +90 501 351 78 77
Bizi takip edin :

YENİ KUŞAK KÖY ENSTİTÜLÜLER DERNEĞİ BURS İMECESİ HAYATA GEÇİYOR

YENİ KUŞAK KÖY ENSTİTÜLÜLER DERNEĞİ BURS İMECESİ HAYATA GEÇİYOR

  • 16 Aralık 2020, Çarşamba
  • 1625 defa okundu

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği 2015-2016 Öğretim için başlattığı “YKKED-Burs İmecesi” projesini uygulamaya koydu ve ilk adımda 11 üniversite öğrencisine burs vermeye kararlaştırdı. YKKED-İmece Bursları Komisyonunun alt yapısını ve seçimini gerçekleştirdiği bu süreçte “Yavuz Anaç, Şengül Baysa

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği 2015-2016 Öğretim için başlattığı “YKKED-Burs  İmecesi” projesini  uygulamaya koydu ve ilk adımda 11 üniversite öğrencisine burs vermeye kararlaştırdı. YKKED-İmece Bursları Komisyonunun alt yapısını ve seçimini gerçekleştirdiği bu süreçte “Yavuz Anaç, Şengül Baysak, Arif Yücedağ, Mehmet Hekim ve Serpil Bal” arkadaşlarımız görev aldı. YKKED-GYK olarak komisyonda görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Dernek çalışmalarına da katılacak olan YKKED-burslu öğrencilerimiz: “Burak Kaptan, Aykut Girgin, Yıldız Durmuş, İrem Akbaş, Hatice Dişkaya, Binali Boz, Arzu Aydoğan, Gonca Küçük, Yağız Karayağız, Onur Sevim ve Halil İbrahim Özçilinger”

YKKED-İmece Bursları projesine katkı vererek gerçekten gereksinmesi olan çocuklarımıza ulaşmamızı sağlayan, onlara aydınlanmanın, gelişim ve değişimin yollarını açan burs sponsoru arkadaşlarımız “ Mustafa-Sevtap Ayşe Uzun, Neşe Kayhan, Mehmet Hekim, Prof.Dr.Kemal Kocabaş, Bahar Alaylı,Filiz Savgun,Prof.Dr. Adnan Oğuz Akyarlı, Av.Gökhan Bal, Prof.Dr.Ramazan Abay, Serap Keskin Öztorun, Şebnem Kayaalp, Semra User, M.Uzun-A.Uzun, Nazmi Şen, Hüseyin Gazi Türkyılmaz, Cem Şengezer, Orhan Bursalı  ve Prof.Dr.Doğan Göçmen” arkadaşlarımıza dayanışma adına sonsuz teşekkürler. Tüm dost ve arkadaşlarımızı YKKED-İmece Bursları dayanışmasına katkı vermeye davet ediyoruz.


16 Aralık 2020, Çarşamba     1625 defa okundu

Derneğimize üye olmak ister misiniz ?

Hakkımızda

-

İletişim
Bizi takip edin

Arama yapmak istediğiniz terimi girip ara butonuna basınız.

© 2024 THDSoft Tüm hakları saklıdır.