Telefon : +90 501 351 78 77
Bizi takip edin :

YÜCEL'İN ÇİÇEKLERİ

YÜCEL'İN ÇİÇEKLERİ

  • 16 Aralık 2020, Çarşamba
  • 1039 defa okundu

YKKED ÇANAKKALE ŞUBESİ tarafından getirilen "Yücel'in Çiçekleri" film galası İÇDAŞ Kongre Merkezinde halkla buluştu.

YKKED ÇANAKKALE ŞUBESİ tarafından getirilen "Yücel'in Çiçekleri" film galası İÇDAŞ Kongre Merkezinde halkla buluştu.
Köy Enstitülü öğretmenlerimiz YÜCEL'İN ÇİÇEKLERİNDEN; Hamdi Derya, Sezai Yüce, Bekir Soysal, Ali Yazıcı Ahmet Tunçelli bizlerle birlikte oldu.
Resim Sergisi ve kitap standı büyük ilgi gördü. Yüksel Özdemir sunumu, Osman Demircan şube başkanı olarak açılış konuşması, yönetmen yardımcısı Emre Kuloğlu'nun filmle ilgili bilgilendirmesi ve YKKED Genel Başkanı Kemal Kocabaş "Hasan Âli ve Tonguç'u Yeniden Anlamak" konulu görsel sunumu ardından belgesel film izlendi. Bin kişinin izlediği, üniversite gençliğinin ilgi gösterdiği film tarihe bir yaprak açtı. Yönetmen Cengiz Özkarabekir'i kutluyor, katkı ve destekleri için Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan ve Rebiye Ünüvar Kepez Belediyesi ve önceki dönem Belediye Başkanı Sayın Ömer Faruk Mutan, CHP Merkez İlçe Bşk Ali Uyanık Eğitim İş Şube Bsk. Ahmet Mantaş CYDD Şube Bşk Kenan Kaynaş'a, Sema Güzey Kandemir ve Çocukluk Bizde Kalsın Derneği, ÇABAÇAM, İDA Dayanışma, Tabib Odası, Eğitim-Sen, Anneler Derneği, programa katılan Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Köy Enstitüleri eğitim modeline gönül veren dostlara teşekkür ediyoruz. 
YKKED Çanakkale Şubesi Yönetim Kurulu: Osman Demircan Yüksel Özdemir Nüketeyi Ida Başaran Nedret Demirci Kamran Başaran Ismail Korkmaz Saniye Karataş Şen (Hüsnü Şen)
Kale Gençlik Derneği: Sema Çakıcı Çoban Hüseyin Coban Muhammet Şapcı


16 Aralık 2020, Çarşamba     1039 defa okundu

Derneğimize üye olmak ister misiniz ?

Hakkımızda

-

İletişim
Bizi takip edin

Arama yapmak istediğiniz terimi girip ara butonuna basınız.

© 2024 THDSoft Tüm hakları saklıdır.